Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels Türkçe yama

08.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Yu-Gi-Oh! 5D, XBOX Live Arcadee geliyor! Son derece popüler animasyon dizisi Yu-Gi-Ohdan kopmuş! 5Dnin, Fortune Cup yarışındaki en popüler karakterlerden bazılarına karşı animasyon dizilerinde yer alan kartlarla Canlı savaşı.

İndirme sayısı:
9297
Yayın yılı:
2010





Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Duels of the Planeswalkers 2013, 2012 yazında geliyor! Ve işte öne çıkacak olan şey: Oyuncular Daha Büyük Bir Mücadeleyle Yüzleşiyor Magicin nihai kötü beyni, ejderha Planeswalker Nicol Bolas!
Artık herkes bir Lightsaber™ dövüşünün eğlencesini ve heyecanını yaşayabilir.
Paslanmaz Games, Ltd. tarafından Wizards of the Coast için geliştirilen Duels of the Planeswalkers, oyuncuların etkileşimli bir dijital deneyim aracılığıyla Magic: The Gathering ticaret kart oyununu
Magic Duels: Origins, 2014 yılında PC için piyasaya sürülen Magic 2015: Duels of the Planeswalkersın devamı niteliğindedir.
Duels of the Planeswalkers 2012, Magic: The Gathering 2012 çekirdek setini de içeren Magic: The Gathering 2012 ürün serisinin bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle