Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013 Türkçe yama

25.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir KaOs, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Duels of the Planeswalkers 2013, 2012 yazında geliyor! Ve işte öne çıkacak olan şey: Oyuncular Daha Büyük Bir Mücadeleyle Yüzleşiyor Magicin nihai kötü beyni, ejderha Planeswalker Nicol Bolas!

İndirme sayısı:
9601
Yayın yılı:
2012





Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Magic: The Gathering Duels of the Planeswalkers 2013 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Paslanmaz Games, Ltd. tarafından Wizards of the Coast için geliştirilen Duels of the Planeswalkers, oyuncuların etkileşimli bir dijital deneyim aracılığıyla Magic: The Gathering ticaret kart oyununu
Magic: The Gathering Battlemage, ünlü kart oyunu Magic: The Gatheringin lisansına dayanan sıra tabanlı strateji oyunu ile RTSnin bir karışımıdır.
Magic: The Gathering Tactics, zengin Magic: The Gathering Multiversede geçen çevrimiçi bir 3D sıra tabanlı strateji oyunudur.
Magic Duels: Origins, 2014 yılında PC için piyasaya sürülen Magic 2015: Duels of the Planeswalkersın devamı niteliğindedir.
Duels of the Planeswalkers 2012, Magic: The Gathering 2012 çekirdek setini de içeren Magic: The Gathering 2012 ürün serisinin bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle