Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Magic Duels: Origins Türkçe yama

25.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Magic Duels: Origins. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Magic Duels: Origins (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
Magic Duels: Origins, 2014 yılında PC için piyasaya sürülen Magic 2015: Duels of the Planeswalkersın devamı niteliğindedir. Başlık, son derece popüler kart oyunu Magic: The Gatheringin elektronik uyarlamaları serisinin altıncı bölümüdür.

İndirme sayısı:
10382
Yayın yılı:
2023





Magic Duels: Origins oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Magic Duels: Origins dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Magic Duels: Origins klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Magic Duels: Origins ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Magic Duels: Origins oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Magic Duels: Origins içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Duels of the Planeswalkers 2013, 2012 yazında geliyor! Ve işte öne çıkacak olan şey: Oyuncular Daha Büyük Bir Mücadeleyle Yüzleşiyor Magicin nihai kötü beyni, ejderha Planeswalker Nicol Bolas!
Artık herkes bir Lightsaber™ dövüşünün eğlencesini ve heyecanını yaşayabilir.
Paslanmaz Games, Ltd. tarafından Wizards of the Coast için geliştirilen Duels of the Planeswalkers, oyuncuların etkileşimli bir dijital deneyim aracılığıyla Magic: The Gathering ticaret kart oyununu
Yu-Gi-Oh! 5D, XBOX Live Arcadee geliyor! Son derece popüler animasyon dizisi Yu-Gi-Ohdan kopmuş!
Duels of the Planeswalkers 2012, Magic: The Gathering 2012 çekirdek setini de içeren Magic: The Gathering 2012 ürün serisinin bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle