Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Magic: The Gathering Tactics Türkçe yama

14.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Magic: The Gathering Tactics. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MTCT.

Oyun için türkçe yama metni Magic: The Gathering Tactics (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Magic: The Gathering Tactics, zengin Magic: The Gathering Multiversede geçen çevrimiçi bir 3D sıra tabanlı strateji oyunudur. Güçlü yeteneklerden oluşan büyü kitabınızı oluşturun ve Magici yepyeni bir şekilde görün ve duyun!

İndirme sayısı:
8578
Yayın yılı:
2023





Magic: The Gathering Tactics oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Magic: The Gathering Tactics dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Magic: The Gathering Tactics klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Magic: The Gathering Tactics ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Magic: The Gathering Tactics oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Magic: The Gathering Tactics içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Duels of the Planeswalkers 2013, 2012 yazında geliyor! Ve işte öne çıkacak olan şey: Oyuncular Daha Büyük Bir Mücadeleyle Yüzleşiyor Magicin nihai kötü beyni, ejderha Planeswalker Nicol Bolas!
Paslanmaz Games, Ltd. tarafından Wizards of the Coast için geliştirilen Duels of the Planeswalkers, oyuncuların etkileşimli bir dijital deneyim aracılığıyla Magic: The Gathering ticaret kart oyununu
Magic: The Gathering Battlemage, ünlü kart oyunu Magic: The Gatheringin lisansına dayanan sıra tabanlı strateji oyunu ile RTSnin bir karışımıdır.
Magic: The Gathering – AND ve iOS için Puzzle Quest, bir kart oyununun öğeleriyle zenginleştirilmiş, 3lü eşleştirme türünde bir bulmaca oyunudur.
Duels of the Planeswalkers 2012, Magic: The Gathering 2012 çekirdek setini de içeren Magic: The Gathering 2012 ürün serisinin bir parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle