Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chivalry: Deadliest Warrior Türkçe yama

20.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Chivalry: Deadliest Warrior. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Chivalry: Deadliest Warrior (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
Chivalry: Deadliest Warrior, çevrimiçi bir ortaçağ aksiyon oyunu olan Chivalry: Medieval Warfarein ilk eklentisidir. Orijinal oyunu da geliştiren Torn Banner Studios tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8296
Yayın yılı:
2013





Chivalry: Deadliest Warrior oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chivalry: Deadliest Warrior dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chivalry: Deadliest Warrior klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chivalry: Deadliest Warrior ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chivalry: Deadliest Warrior oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chivalry: Deadliest Warrior içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Xbox 360® video oyunu ve eğlencesine yakında çıkacak olan yeni video oyunu Deadliest Catch Alaskan Storm ile Bering Denizindeki tehlikeli denizaltı zenginlikleri avında 40 metrelik dalgalar,
Warrior Kings, Lords of the Realms 2 ve Shogunun bir karışımı olan gerçek zamanlı bir stratejidir.
XBLAfans.com tarafından E3ün En İyisi Seçildi Deadliest Warrior: Legends, geçen yazın en çok satan oyununun merakla beklenen devamı.
KENDİNİZİ DÜNYANIN EN TEHLİKELİ İŞİNE BIRAKIN Nihai ödeme için her şeyi riske atın.
“Deadliest Warrior: Ancient Combat”, indirilebilir tüm indirilebilir içerik paketlerine, özel bir yeni seviye, 30 yeni silah ve özel TV şovuna ek olarak son derece popüler indirilebilir konsol
Yorumlar
Yorum ekle