Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Deadliest Warrior: Legends Türkçe yama

29.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Deadliest Warrior: Legends. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Deadliest Warrior: Legends (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
XBLAfans.com tarafından E3ün En İyisi Seçildi Deadliest Warrior: Legends, geçen yazın en çok satan oyununun merakla beklenen devamı. Tarihin en büyük savaşçılarının kontrolünü elinize alın ve Büyük İskender, Hun Attila, Cengiz Han, Hannibal, Hernan Cortes, Shaka Zulu, Sun Tzu, Kazıklı Vlad ve William Wallace gibilerle yüzleşin.

İndirme sayısı:
10820
Yayın yılı:
2011





Deadliest Warrior: Legends oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Deadliest Warrior: Legends dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Deadliest Warrior: Legends klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Deadliest Warrior: Legends ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Deadliest Warrior: Legends oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Deadliest Warrior: Legends içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Xbox 360® video oyunu ve eğlencesine yakında çıkacak olan yeni video oyunu Deadliest Catch Alaskan Storm ile Bering Denizindeki tehlikeli denizaltı zenginlikleri avında 40 metrelik dalgalar,
KENDİNİZİ DÜNYANIN EN TEHLİKELİ İŞİNE BIRAKIN Nihai ödeme için her şeyi riske atın.
Chivalry: Deadliest Warrior, çevrimiçi bir ortaçağ aksiyon oyunu olan Chivalry: Medieval Warfarein ilk eklentisidir.
Air Warrior III, Air Warrior IInin heyecan verici görevlerini 4 yeni uçak, Pasifik ve Avrupada 6 yeni savaş kampanyası ve 3D grafikler için yerleşik bir hızlandırıcı ile birleştiriyor.
“Deadliest Warrior: Ancient Combat”, indirilebilir tüm indirilebilir içerik paketlerine, özel bir yeni seviye, 30 yeni silah ve özel TV şovuna ek olarak son derece popüler indirilebilir konsol
Yorumlar
Yorum ekle