Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dislyte Türkçe yama

11.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dislyte! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AGAiN.

Oyun için türkçe yama metni Dislyte (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Dislyte, strateji öğelerine sahip ücretsiz bir RPGdir. Oyunun temel amacı güçlü bir ekip toplamak ve düşmanlarla savaşmaktır. Oyun, mobil kart oyunu AFK Arena gibi isimlerle tanınan Lilith Games stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8777
Yayın yılı:
2022





Dislyte oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dislyte dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dislyte klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dislyte ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dislyte oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dislyte içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan The Hunger Games: Panem Rising, The Hunger Games serisi film ve kitapların evreninde geçen, kart öğelerine sahip basit bir RPGdir.
iOS ve ANDde bulunan World of Demons, bir mobil aksiyon oyunudur. Oyun, mikro dönüşümlere sahip, oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur ve Nier: Automata, Metal Gear Rising: Revengeance veya
Battleheart, AND ve iOS platformları için tasarlanmış strateji öğelerine sahip başarılı bir RPGdir.
Wartales, strateji oyunu öğelerine sahip bir RPGdir. Proje, sıcak bir şekilde karşılanan Northgardın yazarları olan bağımsız bir ekip Shiro Games tarafından geliştirildi.
AFK Arena, boşta alt türüne ait strateji oyun öğelerine sahip ücretsiz bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle