Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

AFK Arena Türkçe yama

25.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz AFK Arena. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni AFK Arena (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
AFK Arena, boşta alt türüne ait strateji oyun öğelerine sahip ücretsiz bir RPGdir. Oyun, oyuncuların bir maceracı ekibi toplamasına, zindanları keşfetmesine veya diğer cesurlara meydan okumasına olanak tanır.

İndirme sayısı:
9967
Yayın yılı:
2018





AFK Arena oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) AFK Arena dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales AFK Arena klasörüne koyun.

3. Türkçe yama AFK Arena ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


AFK Arena oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve AFK Arena içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ash of Gods: Arena, AoG: Redemption çok oyunculu modunun bağımsız bir versiyonudur.
Rocket Arena, oyuncuların mevcut şampiyonlardan birinin rolünü üstlendiği ve Rocket Championship Tour turnuvasında savaştığı bir arcade FPSdir.
Arena Wars (AW), RTS oyunlarının oyun ilkelerini ve arayüzünü aksiyon tabanlı atıcıların hızlı temposu ile birleştiren tamamen yeni bir 3D Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur.
Arena Football: Road to Glory, bir yıl önce piyasaya sürülen Arena Footballun bir uzantısıdır.
Arena of Fate, sezgisel, hızlı oynanışa ve düzinelerce ikonik kahramana sahip, kolayca erişilebilen bir arena savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle