Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wartales Türkçe yama

19.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Wartales! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Wartales (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: VORONEZH
Oyun açıklaması:
Wartales, strateji oyunu öğelerine sahip bir RPGdir. Proje, sıcak bir şekilde karşılanan Northgardın yazarları olan bağımsız bir ekip Shiro Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9345
Yayın yılı:
2023





Wartales oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wartales dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wartales klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wartales ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wartales oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wartales içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead or School, bağımsız, üç kişilik bir ekip olan Studio Nanafushi tarafından ilk proje olarak geliştirilen, RPG öğelerine sahip yandan kaydırmalı bir aksiyon oyunudur.
Spellspire, sıcak bir şekilde karşılanan Neon Chrome ve Crimsonland gibi oyunların yaratıcısı olan 10 tonluk bağımsız bir ekip tarafından oluşturulan bir aksiyon RPGsidir.
Dislyte, strateji öğelerine sahip ücretsiz bir RPGdir. Oyunun temel amacı güçlü bir ekip toplamak ve düşmanlarla savaşmaktır.
Space Tail, macera oyunu öğelerine sahip bir 2.5D platform oyunudur. İlk projesi olan Polonyalı bir ekip olan Enjoy Studio tarafından Longterm Games ile işbirliği içinde geliştirildi.
Super Crush KO, shootem up ve brawler türlerinin bir melezidir. Yapım, portföyünde sıcak bir şekilde karşılanan We Are Doomed ve türle ilgili Graceful Explosion Machine içeren bir ekip olan bağımsız
Yorumlar
Yorum ekle