Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cool Boarders 3 Türkçe yama

05.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Cool Boarders 3. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: THRUST, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Cool Boarders 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
PS1de yayınlanan Cool Boarders 3, 1996da Cool Boardersın piyasaya sürülmesiyle başlayan bir dizi snowboard oyununun bir sonraki bölümüdür. Önceki oyunlardan farklı olarak, üçüncü oyun Japonyadan UEP Systems tarafından değil, Amerika Birleşik Devletlerinden Idol Minds tarafından üretildi.

İndirme sayısı:
8123
Yayın yılı:
1998





Cool Boarders 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cool Boarders 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cool Boarders 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cool Boarders 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cool Boarders 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cool Boarders 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cool Pool, Sierra Attractionsın 3D Ultra atari oyunları serisinden mükemmel bir bilardo simülatörüdür.
PS1de piyasaya sürülen Cool Boarders 2, 1996da çok beğenilen bir snowboard oyunu olan Cool Boardersın devamı niteliğindedir.
Cool Pool, geleneksel bilardo severler için olduğu kadar eşi görülmemiş çözümleri memnuniyetle masaya yatıracak olanlar için tasarlanmış, Sierra Attractionsın Aile Eğlencesi oyunlarından biridir.
Cool Spot, Amerika Birleşik Devletlerinde Cadbury Schweppes Americas Beverages tarafından üretilen popüler içki Seven Upı tanıtan bir arcade oyunudur.
Yaz tatilinin son haftasında yapılacak çok şey var ve Phineas ve Ferb hepsini yapmak istiyor!
Yorumlar
Yorum ekle