Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff Türkçe yama

17.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir h4x0r, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
Yaz tatilinin son haftasında yapılacak çok şey var ve Phineas ve Ferb hepsini yapmak istiyor! Museum of Coolu dolduracak eserler arayışında yaratırken, seyahat ederken ve keşfederken bu karizmatik buluş kardeşlerine katılın.

İndirme sayısı:
8189
Yayın yılı:
2013





Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phineas & Ferb: Quest for Cool Stuff içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS1de piyasaya sürülen Cool Boarders 2, 1996da çok beğenilen bir snowboard oyunu olan Cool Boardersın devamı niteliğindedir.
Phineas ve Ferb: New Inventions, Disney Interactive ve Rus stüdyosu PIPEın başrollerinde bir çift başlık karakteri bulunan bir animasyon dizisinin sevenlerine hitap eden bir önerisidir.
PS1de yayınlanan Cool Boarders 3, 1996da Cool Boardersın piyasaya sürülmesiyle başlayan bir dizi snowboard oyununun bir sonraki bölümüdür.
Cool Spot, Amerika Birleşik Devletlerinde Cadbury Schweppes Americas Beverages tarafından üretilen popüler içki Seven Upı tanıtan bir arcade oyunudur.
Family Guy The Quest for Stuff, ekonomik strateji, şehir simülatörü ve maceranın mizahi bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle