Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Maximum Force Türkçe yama

16.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Maximum Force. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Maximum Force (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Başlangıçta atari makinelerinde ortaya çıkan Perfect Entertainment tarafından geliştirilen bir raylı nişancı limanı. Başlık, alışılmadık bir görsel-işitsel ayar ile ayırt edilen kısa ve yoğun bir başlıktır.

İndirme sayısı:
10856
Yayın yılı:
1997





Maximum Force oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Maximum Force dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Maximum Force klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Maximum Force ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Maximum Force oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Maximum Force içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Comanche: Maximum Overkill, yüksek maliyetleri nedeniyle hiçbir zaman seri olarak üretilmemiş, dünyanın en modern helikopterlerinden biri olan Boeing/Sikorsky RAH-66 Comanche Amerikan helikopterinin
Cümle geçti, şimdi bir kaos dünyasına düzen getirmelisiniz. Küçük, düşük güvenlikli bir hapishane ile başlayın ve onu maksimum güvenlikli bir süper maksimum haline getirin.
İlk olarak 1998de atari makinelerinde piyasaya sürülen bir dövüş oyununun limanı.
Maximu Pool, SierraSporttan Cool Pool bilardo simülatörünün yanındadır.
Acımasız bir silah cephaneliği ile dünyanın en ünlü canavar kamyonlarının direksiyonuna geçin ve vahşi araç savaşında kafa kafaya mücadele edin.
Yorumlar
Yorum ekle