Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Jam Maximum Destruction Türkçe yama

01.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Monster Jam Maximum Destruction. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Monster Jam Maximum Destruction (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Acımasız bir silah cephaneliği ile dünyanın en ünlü canavar kamyonlarının direksiyonuna geçin ve vahşi araç savaşında kafa kafaya mücadele edin.

İndirme sayısı:
8164
Yayın yılı:
2002





Monster Jam Maximum Destruction oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Jam Maximum Destruction dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Jam Maximum Destruction klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Jam Maximum Destruction ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Jam Maximum Destruction oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Jam Maximum Destruction içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Comanche: Maximum Overkill, yüksek maliyetleri nedeniyle hiçbir zaman seri olarak üretilmemiş, dünyanın en modern helikopterlerinden biri olan Boeing/Sikorsky RAH-66 Comanche Amerikan helikopterinin
Cümle geçti, şimdi bir kaos dünyasına düzen getirmelisiniz. Küçük, düşük güvenlikli bir hapishane ile başlayın ve onu maksimum güvenlikli bir süper maksimum haline getirin.
Monster Jam 2011 video oyunu, benzeri görülmemiş gerçekçilik, özelleştirme, kamyon kullanımı ve tamamen imha ile tamamlanmış nihai canavar kamyon deneyimi olmayı vaat ediyor.
Başlangıçta atari makinelerinde ortaya çıkan Perfect Entertainment tarafından geliştirilen bir raylı nişancı limanı.
Maximu Pool, SierraSporttan Cool Pool bilardo simülatörünün yanındadır.
Yorumlar
Yorum ekle