Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Your Doodles Are Bugged! Türkçe yama

10.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Your Doodles Are Bugged!! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama GGHZ.

Oyun için türkçe yama metni Your Doodles Are Bugged! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Doodlelarınız Hatalı! Crayon Physics Deluxe veya Max and the Magic Marker gibi oyunlarda daha önce kullanılan mekaniklere dayalı bir bulmaca oyunudur.

İndirme sayısı:
8091
Yayın yılı:
2010





Your Doodles Are Bugged! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Your Doodles Are Bugged! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Your Doodles Are Bugged! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Your Doodles Are Bugged! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Your Doodles Are Bugged! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Your Doodles Are Bugged! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crayon Physics Deluxe, popüler ücretsiz yazılım oyunu Crayon Physicsin devamı niteliğindedir.
The Game Max & the Magic Marker, oyuncunun çocuk Maxi ve Magic Markerını kontrol ettiği, fizik tabanlı bir 2D bulmaca platform oyunudur.
FutureGrind, iStunt, OlliOlli ve Trials gibi oyunlarda bulunanlara benzeyen mekaniklere sahip fütüristik bir arcade oyunudur.
SilverQuest: Gaiden, Golden Nights, Magic Planet Snack Deluxe veya Silverquest dahil olmak üzere diğer niş pozisyonlarla tanınan küçük bir Wolfgame stüdyosu tarafından geliştirilen bağımsız bir
Noita, daha önce Crayon Physics Deluxe, The Swapper ve Environmental Station Alpha gibi oyunlar üzerinde çalışmış üç geliştiriciden oluşan bağımsız geliştirici Nolla Games tarafından geliştirilen
Yorumlar
Yorum ekle