Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Noita Türkçe yama

07.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Noita. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama iRC.

Oyun için türkçe yama metni Noita (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Noita, daha önce Crayon Physics Deluxe, The Swapper ve Environmental Station Alpha gibi oyunlar üzerinde çalışmış üç geliştiriciden oluşan bağımsız geliştirici Nolla Games tarafından geliştirilen roguelike bir oyundur.

İndirme sayısı:
8046
Yayın yılı:
2020





Noita oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Noita dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Noita klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Noita ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Noita oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Noita içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crayon Physics Deluxe, popüler ücretsiz yazılım oyunu Crayon Physicsin devamı niteliğindedir.
Wildfrost, kart oyunu öğelerine sahip bir roguelike. İki bağımsız geliştirme stüdyosu Deadpan Games (daha önce Caveblazers üzerinde çalışmış olan Will Lewis tarafından kurulmuştur) ve Gaziter
The Station, keşfetmeye odaklanan PC, PS4 ve XONE için birinci şahıs bir macera oyunudur.
Doodlelarınız Hatalı! Crayon Physics Deluxe veya Max and the Magic Marker gibi oyunlarda daha önce kullanılan mekaniklere dayalı bir bulmaca oyunudur.
Dead Effect, daha önce Vietcong, Mafia II ve Cold War üzerinde çalışmış kişileri kullanan bağımsız BadFly Interactive (eski adıyla inDev Brain) tarafından geliştirilen, PC, AND ve iOS için bir bilim
Yorumlar
Yorum ekle