Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wildfrost Türkçe yama

26.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Wildfrost. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir TWK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Wildfrost (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Wildfrost, kart oyunu öğelerine sahip bir roguelike. İki bağımsız geliştirme stüdyosu Deadpan Games (daha önce Caveblazers üzerinde çalışmış olan Will Lewis tarafından kurulmuştur) ve Gaziter (önceden Forager üzerinde çalışmış) tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8020
Yayın yılı:
2023





Wildfrost oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wildfrost dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wildfrost klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wildfrost ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wildfrost oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wildfrost içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
1992de Teque London stüdyosu tarafından tasarlanan ilginç bir spor oyunu.
Krzyzacy: Haç Şövalyeleri, Roguelike ve kart oyunu öğelerine sahip bir RPGdir.
PC için Grim Dawn, daha önce aksiyon rol yapma oyunu Titan Quest üzerinde çalışmış olan Iron Lore gazilerini içeren Crate Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen, rol yapma oyunu unsurlarıyla
Noita, daha önce Crayon Physics Deluxe, The Swapper ve Environmental Station Alpha gibi oyunlar üzerinde çalışmış üç geliştiriciden oluşan bağımsız geliştirici Nolla Games tarafından geliştirilen
Ravenbound, roguelike ve kart oyunları öğelerine sahip bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle