Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Carl Lewis Challenge Türkçe yama

29.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Carl Lewis Challenge. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama Autopsy_Guy sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Carl Lewis Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
1992de Teque London stüdyosu tarafından tasarlanan ilginç bir spor oyunu. Ürün, dokuzu en değerli cevher olmak üzere on Olimpiyat madalyası kazanmış ünlü Amerikalı atlet Carl Lewisin adıyla imzalanmıştır.

İndirme sayısı:
10683
Yayın yılı:
1992





The Carl Lewis Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Carl Lewis Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Carl Lewis Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Carl Lewis Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Carl Lewis Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Carl Lewis Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
TAXI Challenge: London, taksi şoförü rolünü oynadığımız bir dizi yarış oyununun (TAXI Challenge: Berlinden sonra) başka bir parçasıdır.
Londra taksi şoförü simülasyon oyunu London Cab Challengea hoş geldiniz.
Zorlukla karşılaştık ve büyük rüyayı gerçekleştirmek istiyoruz: aksiyon yüklü, heyecan verici ve eğlenceli bir spor oyunu – Saf Hentbol!
The Games: Summer Challenge, varsayımsal Yaz Olimpiyatları kapsamında çeşitli disiplinler sunan Accolade için MindSpan stüdyosu tarafından hazırlanan ikinci spor oyunudur.
Football Challenge 08, PC için bir 3D futbol oyunudur. Ücretsiz spor oyunları tarihinin bugüne kadarki en büyük projesi!
Yorumlar
Yorum ekle