Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Games: Summer Challenge Türkçe yama

08.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz The Games: Summer Challenge! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TLC.

Oyun için türkçe yama metni The Games: Summer Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
The Games: Summer Challenge, varsayımsal Yaz Olimpiyatları kapsamında çeşitli disiplinler sunan Accolade için MindSpan stüdyosu tarafından hazırlanan ikinci spor oyunudur.

İndirme sayısı:
10328
Yayın yılı:
1992





The Games: Summer Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Games: Summer Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Games: Summer Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Games: Summer Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Games: Summer Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Games: Summer Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Summer in Mara, portföyünde diğerlerinin yanı sıra türle ilgili Deiland adlı oyunu içeren İspanyadan bağımsız bir ekip olan Chibig stüdyosu tarafından geliştirilen, RPG öğeleriyle zenginleştirilmiş
Yaz Oyunları 2004, varsayımsal Yaz Olimpiyatları içinde çeşitli disiplinler sunan bir spor oyunudur.
My Summer Car for PC, eski ve yıpranmış spor arabaları yeniden birleştirmeye odaklanan bir oyundur.
Nihai meydan okuma sizi bekliyor! Yaz Mücadelesi – Atletizm Turnuvası, spor tutkunları ve tüm aile için hızlı tempolu eğlence sunar.
Hazırlanın, hazırlanın, gidin! Summer Athletics, en popüler 26 yaz sporu disiplininin aksiyonunu ve heyecanını oturma odanıza getiriyor!
Yorumlar
Yorum ekle