Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Summer Challenge: Athletics Tournament Türkçe yama

05.01.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Summer Challenge: Athletics Tournament. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Summer Challenge: Athletics Tournament (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Team X
Oyun açıklaması:
Nihai meydan okuma sizi bekliyor! Yaz Mücadelesi – Atletizm Turnuvası, spor tutkunları ve tüm aile için hızlı tempolu eğlence sunar. Tek başına veya arkadaşlarınızla 20 disiplinde dünyanın en iyi sporcularına meydan okuyun.

İndirme sayısı:
8622
Yayın yılı:
2010





Summer Challenge: Athletics Tournament oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Summer Challenge: Athletics Tournament dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Summer Challenge: Athletics Tournament klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Summer Challenge: Athletics Tournament ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Summer Challenge: Athletics Tournament oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Summer Challenge: Athletics Tournament içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
My Summer Car for PC, eski ve yıpranmış spor arabaları yeniden birleştirmeye odaklanan bir oyundur.
Woodlingtonda büyük bir heyecan var: yılın spor etkinliği başlamak üzere!
Hazırlanın, hazırlanın, gidin! Summer Athletics, en popüler 26 yaz sporu disiplininin aksiyonunu ve heyecanını oturma odanıza getiriyor!
The Games: Summer Challenge, varsayımsal Yaz Olimpiyatları kapsamında çeşitli disiplinler sunan Accolade için MindSpan stüdyosu tarafından hazırlanan ikinci spor oyunudur.
Yedi Bağımlılık Yapan Oyun: Yedi farklı Yaz Sporunda arkadaşlarınıza meydan okuyun: Basketbol, ​​Kroket, Çim Dart, Badminton, Voleybol, At Ayakkabısı ve benzersiz temalı dokuz Mini Golf deliği.
Yorumlar
Yorum ekle