Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Summer in Mara Türkçe yama

11.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Summer in Mara. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama hezz.

Oyun için türkçe yama metni Summer in Mara (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Summer in Mara, portföyünde diğerlerinin yanı sıra türle ilgili Deiland adlı oyunu içeren İspanyadan bağımsız bir ekip olan Chibig stüdyosu tarafından geliştirilen, RPG öğeleriyle zenginleştirilmiş bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10159
Yayın yılı:
2020





Summer in Mara oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Summer in Mara dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Summer in Mara klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Summer in Mara ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Summer in Mara oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Summer in Mara içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
My Summer Car for PC, eski ve yıpranmış spor arabaları yeniden birleştirmeye odaklanan bir oyundur.
Disaster Report 4 Plus: Summer Memories, PS4te yayınlanan bir aksiyon macera oyunudur.
Woodlingtonda büyük bir heyecan var: yılın spor etkinliği başlamak üzere!
Hazırlanın, hazırlanın, gidin! Summer Athletics, en popüler 26 yaz sporu disiplininin aksiyonunu ve heyecanını oturma odanıza getiriyor!
The Games: Summer Challenge, varsayımsal Yaz Olimpiyatları kapsamında çeşitli disiplinler sunan Accolade için MindSpan stüdyosu tarafından hazırlanan ikinci spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle