Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Leaden Sky Türkçe yama

21.12.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Leaden Sky. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Leaden Sky (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Leaden Sky, bir bilim kurgu korku aksiyon platform oyunudur. Oyun, bağımsız bir Polonyalı geliştirici olan Helghast_95 tarafından Killzone, Resistance, Half-Life, S.

İndirme sayısı:
8319
Yayın yılı:
2023





Leaden Sky oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Leaden Sky dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Leaden Sky klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Leaden Sky ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Leaden Sky oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Leaden Sky içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Half-Life birinci şahıs nişancı olarak kabul edilmesine rağmen, türün olağandışı bir temsilcisidir.
1998deki mükemmel FPSnin devamı. Bu yeni oyun, Valve Software şirketi olan ilk Half-Lifeı bize veren ekip tarafından oluşturuldu.
Half-Line Miami, favori oyunlarından ikisini birleştirmeye karar veren Belçikalı bir geliştirici Thomas Kole tarafından PC için ilginç bir bağımsız yapımdır: Valveın ünlü atıcı Half-Life 2 ile
They Hunger: Lost Souls, Valve Softwarein ödüllü Half-Life 2 Source motoruyla desteklenen birinci şahıs aksiyon ticari oyunudur.
PS4, XONE ve PC için Ambrov X, bir bilim kurgu cRPGsidir. Oyun, 2012 yılında kurulan bağımsız bir stüdyo olan Lorefulun ilk projesidir.
Yorumlar
Yorum ekle