Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ambrov X Türkçe yama

26.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Ambrov X. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni Ambrov X (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
PS4, XONE ve PC için Ambrov X, bir bilim kurgu cRPGsidir. Oyun, 2012 yılında kurulan bağımsız bir stüdyo olan Lorefulun ilk projesidir. Konu Hikaye, Amerikalı romancı Jacqueline Lichtenbergin eserlerinde kurulmuş bir bilim kurgu dünyası olan Sime Gen evreninde geçiyor.

İndirme sayısı:
10147
Yayın yılı:
2023





Ambrov X oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ambrov X dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ambrov X klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ambrov X ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ambrov X oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ambrov X içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Trek, kült bilim kurgu serisinin evreninde geçen ilk bilgisayar oyunlarından biridir ve IBM PC kişisel bilgisayarları için mevcut olan ilk oyunlardan biridir.
PC, XONE ve X360 için Titanfall, orijinal bir bilim kurgu evreninde geçen çevrimiçi bir FPSdir.
Dinamik bir ritim bilim kurgu oyunu. Aaero, 2013 yılında İngiliz kasabası Leamington Spada kurulan bağımsız bir stüdyo olan Mad Fellows adlı iki kişilik bir ekip tarafından geliştirildi.
Star Trek: Resurgence, bilim kurgu evreninde geçen bir anlatı macera oyunudur.
Into the Breach, orijinal bir bilim kurgu evreninde geçen 2B sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle