Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Romans in My Carpet! Türkçe yama

20.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Romans in My Carpet!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AiR.

Oyun için türkçe yama metni Romans in My Carpet! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: AiR
Oyun açıklaması:
iOS ve ANDde yayınlanan Romans in My Carpet!, efsanevi Monty Python grubunun tarzında harika bir mizah anlayışıyla oluşturulmuş 16 bitlik sıra tabanlı bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
9206
Yayın yılı:
2014





Romans in My Carpet! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Romans in My Carpet! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Romans in My Carpet! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Romans in My Carpet! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Romans in My Carpet! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Romans in My Carpet! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Romans: Age of Caesar, 2012de piyasaya sürülen Stronghold Kingdomsın manevi halefi olan bir MMO strateji oyunudur.
Masquerada: Songs and Shadows for PC, XONE ve PS4, Singapurlu stüdyonun Witching Hour (Ravenmark, Romans in My Carpet!
Aptal Oyunlar Bakanlığı, 13 yıldır ilk Monty Python oyunudur ve birden fazla oyuncunun kişiselleştirilmesine ve yepyeni bir Python dünyası ile etkileşime girmesine izin veren ilk oyundur.
Bu olağanüstü orijinal yapım, fahiş yaratıklar, griffinler, dev yengeçler ve kırmızılar da dahil olmak üzere birçok efsanevi yaratığın yaşadığı fantastik bir dünyada gerçekleşir.
Sherlock Holmes: The Mystery of the Pers Halısı, İngiliz edebiyatının klasiklerinden (Journey to the Center of the Earth, Dracula: Origin ve The Testament of Sherlock Holmes dahil) ilham alan macera
Yorumlar
Yorum ekle