Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Magic Carpet Türkçe yama

15.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Magic Carpet. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir MESMERiZE.

Oyun için türkçe yama metni Magic Carpet (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Bu olağanüstü orijinal yapım, fahiş yaratıklar, griffinler, dev yengeçler ve kırmızılar da dahil olmak üzere birçok efsanevi yaratığın yaşadığı fantastik bir dünyada gerçekleşir.

İndirme sayısı:
9475
Yayın yılı:
1994





Magic Carpet oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Magic Carpet dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Magic Carpet klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Magic Carpet ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Magic Carpet oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Magic Carpet içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Master of Magic, ilk bakışta efsanevi Sida Meier Medeniyeti ile doğru ilişkileri çağrıştıran MicroProseun bir başka strateji oyunudur.
iOS ve ANDde yayınlanan Romans in My Carpet!, efsanevi Monty Python grubunun tarzında harika bir mizah anlayışıyla oluşturulmuş 16 bitlik sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
PC için Legends of Might and Magic, kült-klasik Might and Magic evreninde geçen dinamik bir çok oyunculu aksiyon oyunu yaratmaya yönelik ilginç bir girişimdi.
Sherlock Holmes: The Mystery of the Pers Halısı, İngiliz edebiyatının klasiklerinden (Journey to the Center of the Earth, Dracula: Origin ve The Testament of Sherlock Holmes dahil) ilham alan macera
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle