Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Master of Magic (1994) Türkçe yama

02.04.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Master of Magic (1994). Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Master of Magic (1994) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Master of Magic, ilk bakışta efsanevi Sida Meier Medeniyeti ile doğru ilişkileri çağrıştıran MicroProseun bir başka strateji oyunudur. Bu sefer yazarlar bize iki farklı diyarın fethedilmeyi beklediği fantastik bir dünyaya yolculuk teklif etti: Myrror ve Arcanus.

İndirme sayısı:
9752
Yayın yılı:
1994





Master of Magic (1994) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Master of Magic (1994) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Master of Magic (1994) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Master of Magic (1994) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Master of Magic (1994) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Master of Magic (1994) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Master of Magic, 1994 strateji oyununun yeniden çevrimidir. Fantastik yaratıklarla dolu bir orduya liderlik eden güçlü bir büyücü rolünü üstleniyoruz.
Bu olağanüstü orijinal yapım, fahiş yaratıklar, griffinler, dev yengeçler ve kırmızılar da dahil olmak üzere birçok efsanevi yaratığın yaşadığı fantastik bir dünyada gerçekleşir.
Master Spy, süper casus olarak oynadığımız, gizli unsurlara sahip eski tarz bir platform oyunudur.
PC için Master X Master, popüler MOBA alt türüne ait hibrit bir MMO oyunudur.
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle