Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Romans: Age of Caesar Türkçe yama

03.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Romans: Age of Caesar. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ADMINCRACK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Romans: Age of Caesar (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Romans: Age of Caesar, 2012de piyasaya sürülen Stronghold Kingdomsın manevi halefi olan bir MMO strateji oyunudur. Oyun, en çok satan Caesar serisinin yazarları Simon Bradbury ve Eric Ouellettein gözetiminde FireFly Studios tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9012
Yayın yılı:
2022





Romans: Age of Caesar oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Romans: Age of Caesar dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Romans: Age of Caesar klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Romans: Age of Caesar ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Romans: Age of Caesar oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Romans: Age of Caesar içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Caesar III, güçlü Roma İmparatorluğunun tam merkezi olan Roma şehrini yönettiğimiz gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
iOS ve ANDde yayınlanan Romans in My Carpet!, efsanevi Monty Python grubunun tarzında harika bir mizah anlayışıyla oluşturulmuş 16 bitlik sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Giriş Sezar IVte antik bir Roma şehri inşa edin, yönetin ve yönetin, şimdiye kadar yapılmış en başarılı tarihi şehir kurma oyunları serisinin güncel bir yorumu.
Roma İmparatorluğunun yöneticisi rolünü oynadığımız popüler ekonomik oyun serisinin ikinci bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle