Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Caesar II Türkçe yama

30.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Caesar II. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Caesar II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Roma İmparatorluğunun yöneticisi rolünü oynadığımız popüler ekonomik oyun serisinin ikinci bölümü. Mücadelenin amacı, kenti belirlenen illerde genişletmek ve bakir toprakları ticaret, sanayi ve kültür merkezi olan canlı bir metropol haline getirmektir.

İndirme sayısı:
10212
Yayın yılı:
1996





Caesar II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Caesar II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Caesar II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Caesar II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Caesar II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Caesar II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Caesar III, güçlü Roma İmparatorluğunun tam merkezi olan Roma şehrini yönettiğimiz gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Romans: Age of Caesar, 2012de piyasaya sürülen Stronghold Kingdomsın manevi halefi olan bir MMO strateji oyunudur.
Mükemmel masa oyunlarına dayanan ünlü The Great Battles serisinden üçüncü savaş oyunu.
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
Giriş Sezar IVte antik bir Roma şehri inşa edin, yönetin ve yönetin, şimdiye kadar yapılmış en başarılı tarihi şehir kurma oyunları serisinin güncel bir yorumu.
Yorumlar
Yorum ekle