Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vietcong Türkçe yama

12.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Vietcong, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Vietcong (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Yoğun, bunaltıcı sıcaklıkta ilerliyorsunuz. Düzensiz kalp atışlarınız ve artan nefesleriniz, düşmanca durgunluktan kaçan tek şey. Çok tanıdık bir titreşim konsantrasyonunuzu bozduğundan, ter damlacıkları yüzünüzden aşağı iner.

İndirme sayısı:
10137
Yayın yılı:
2003





Vietcong oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vietcong dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vietcong klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vietcong ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vietcong oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vietcong içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vietcong: Purple Haze, Vietnam çatışması sırasında geçen anlatı tabanlı bir First Person Shooter.
Enemy in Sight, Hidden & Dangerous, Vietcong ve Mafia gibi hitleriyle tanıdığımız Çek geliştirme stüdyosu Illusion Softworkste oluşturulmuş bir savaş aksiyonu/FPS oyunudur.
Fist Alpha görev paketi, seçkin bir ABD Özel Kuvvetleri ekibinin parçası olarak Vietnam ormanlarının daha da derinlerine inmenizi sağlar.
Vietcong 2, Vietnam Savaşı sırasında antik Hue kentinin içinde ve çevresinde, 1968 Tet Taarruzunun arka planına karşı kurulmuş bir FPSdir.
Dead Effect, daha önce Vietcong, Mafia II ve Cold War üzerinde çalışmış kişileri kullanan bağımsız BadFly Interactive (eski adıyla inDev Brain) tarafından geliştirilen, PC, AND ve iOS için bir bilim
Yorumlar
Yorum ekle