Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Enemy in Sight Türkçe yama

10.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Enemy in Sight. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Enemy in Sight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Enemy in Sight, Hidden & Dangerous, Vietcong ve Mafia gibi hitleriyle tanıdığımız Çek geliştirme stüdyosu Illusion Softworkste oluşturulmuş bir savaş aksiyonu/FPS oyunudur.

İndirme sayısı:
8823
Yayın yılı:
2023





Enemy in Sight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Enemy in Sight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Enemy in Sight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Enemy in Sight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Enemy in Sight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Enemy in Sight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Genel Bakış: 1968de ABD Ordusu, Vietnamın Nha Tong kentindeki 5. Özel Kuvvetler yerleşkesine genç bir keskin nişancı atadı.
Enemy On Board, Andromeda adlı bir uzay gemisinde geçen asimetrik bir çevrimiçi oyundur.
XCOM: Enemy Unknown Plus for PSV, deneyimli Firaxis stüdyosu tarafından geliştirilen bir strateji oyunudur.
XCOM: Enemy Within PC, X360 vb., Sid Meiers Civilization V ile de tanınan Firaxis Games Studio tarafından geliştirilen XCOM: Enemy Unknown için büyük bir genişlemedir.
Another Sight, Lunar Great Wall Studiostaki bağımsız İtalyan ekibi tarafından geliştirilen orijinal bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle