Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

XCOM: Enemy Unknown Plus Türkçe yama

03.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız XCOM: Enemy Unknown Plus. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni XCOM: Enemy Unknown Plus (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
XCOM: Enemy Unknown Plus for PSV, deneyimli Firaxis stüdyosu tarafından geliştirilen bir strateji oyunudur. Bu, 1994te yayınlanan UFO: Enemy Unknown tarafından başlatılan kült serinin yeniden canlandırılmasıdır.

İndirme sayısı:
8805
Yayın yılı:
2016





XCOM: Enemy Unknown Plus oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) XCOM: Enemy Unknown Plus dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales XCOM: Enemy Unknown Plus klasörüne koyun.

3. Türkçe yama XCOM: Enemy Unknown Plus ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


XCOM: Enemy Unknown Plus oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve XCOM: Enemy Unknown Plus içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
UFO: Enemy Unknown, 90larda PC için MicroProse tarafından geliştirilen simülasyon, ekonomik strateji ve cRPGnin oldukça başarılı bir karışımıdır.
Zaten Classic Ironmanin 5. oyununda ve daha fazla içeriğe mi ihtiyacınız var?
WEIRD WARS The Unknown Episode of II World War, bol aksiyonlu klasik bir RPGdir ve İkinci Dünya Savaşı sırasında geçmektedir.
XCOM: Enemy Within PC, X360 vb., Sid Meiers Civilization V ile de tanınan Firaxis Games Studio tarafından geliştirilen XCOM: Enemy Unknown için büyük bir genişlemedir.
Unknown 9: Awakening, olayların üçüncü şahıs bakış açısıyla (TPP) sunulduğu bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle