Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

XCOM: Enemy Unknown Slingshot Türkçe yama

29.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik XCOM: Enemy Unknown Slingshot. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni XCOM: Enemy Unknown Slingshot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Zaten Classic Ironmanin 5. oyununda ve daha fazla içeriğe mi ihtiyacınız var? Tüm platformlar için kullanılabilecek iki yeni tek oyunculu içerik paketini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

İndirme sayısı:
10240
Yayın yılı:
2012





XCOM: Enemy Unknown Slingshot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) XCOM: Enemy Unknown Slingshot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales XCOM: Enemy Unknown Slingshot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama XCOM: Enemy Unknown Slingshot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


XCOM: Enemy Unknown Slingshot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve XCOM: Enemy Unknown Slingshot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
UFO: Enemy Unknown, 90larda PC için MicroProse tarafından geliştirilen simülasyon, ekonomik strateji ve cRPGnin oldukça başarılı bir karışımıdır.
XCOM 2: War of the Chosen, sıra tabanlı strateji oyunu XCOM 2nin PC, PS4 ve XONE sürümü için bir eklentidir.
XCOM: Enemy Unknown Plus for PSV, deneyimli Firaxis stüdyosu tarafından geliştirilen bir strateji oyunudur.
XCOM: Enemy Within PC, X360 vb., Sid Meiers Civilization V ile de tanınan Firaxis Games Studio tarafından geliştirilen XCOM: Enemy Unknown için büyük bir genişlemedir.
XCOM 2, 2012den itibaren XCOM: Enemy Unknownın doğrudan devamı olarak PC, PS4 ve XONE için piyasaya sürülen sıra tabanlı bir taktik stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle