Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vietcong: Purple Haze Türkçe yama

03.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Vietcong: Purple Haze! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ASSiGN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Vietcong: Purple Haze (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Vietcong: Purple Haze, Vietnam çatışması sırasında geçen anlatı tabanlı bir First Person Shooter. Savaşı, Kuzey Vietnam ormanlarının derinliklerinde keşif misyonları yürüten bir ABD Özel Kuvvetleri ekibine atanan bir askerin bakış açısıyla deneyimleyin.

İndirme sayısı:
8149
Yayın yılı:
2004





Vietcong: Purple Haze oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vietcong: Purple Haze dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vietcong: Purple Haze klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vietcong: Purple Haze ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vietcong: Purple Haze oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vietcong: Purple Haze içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gelecek yirmi beş yıl içinde, hükümetler askeri operasyonları özel çokuluslu şirketlere yaptırdı.
Fist Alpha görev paketi, seçkin bir ABD Özel Kuvvetleri ekibinin parçası olarak Vietnam ormanlarının daha da derinlerine inmenizi sağlar.
Vietcong 2, Vietnam Savaşı sırasında antik Hue kentinin içinde ve çevresinde, 1968 Tet Taarruzunun arka planına karşı kurulmuş bir FPSdir.
Kaşif Dora: Mor Gezegene Yolculuk, TV şovunu yakından modelleyen çocuklar için etkileşimli bir maceradır.
Yoğun, bunaltıcı sıcaklıkta ilerliyorsunuz. Düzensiz kalp atışlarınız ve artan nefesleriniz, düşmanca durgunluktan kaçan tek şey.
Yorumlar
Yorum ekle