Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Airline CEO Türkçe yama

11.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Airline CEO. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Airline CEO (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Kendi havayollarımızı yönettiğimiz ve genel kalkınma politikalarından doğrudan sorumlu olduğumuz Screaming Gamesin (Operation Blockade veya Steel Tideın yazarları) kapsamlı bir ekonomik stratejisi.

İndirme sayısı:
8965
Yayın yılı:
2003





Airline CEO oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Airline CEO dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Airline CEO klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Airline CEO ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Airline CEO oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Airline CEO içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Micro Commandos, Economic War, Stardom: Your Quest for Fame veya Airline Tycoon Evolution gibi yapımlarla tanınan Monte Cristonun eğlenceli bir gerçek zamanlı stratejisidir.
Blockade Runner for PC, uzaya seyahat etmemizi sağlayan bağımsız bir sanal alan oyunudur.
En çok satan Airline Tycoondan on yıl sonra, oyuncuları uluslararası bir havayolunun CEOsu rolüne sokan efsanevi ekonomik simülasyonun uzun zamandır beklenen devamı geliyor!
Kötü bir imparatorluğun ilerlemesini durdurmak için umutsuz bir girişimde, doğrudan düşman tedarik hattının yolunda küçük bir adaya yerleştirildiniz.
Kuzey Afrika, Kazablanka 1942 Pilot ve maceracı Wayne Johnson, normal yük taşımacılığından silah kaçakçılığına ve içki kaçakçılığına kadar her şeyi üstlenerek uçağıyla geçimini sağlamayı başarır.
Yorumlar
Yorum ekle