Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Airline Tycoon 2 Türkçe yama

11.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Airline Tycoon 2! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Airline Tycoon 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
En çok satan Airline Tycoondan on yıl sonra, oyuncuları uluslararası bir havayolunun CEOsu rolüne sokan efsanevi ekonomik simülasyonun uzun zamandır beklenen devamı geliyor!

İndirme sayısı:
9083
Yayın yılı:
2011





Airline Tycoon 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Airline Tycoon 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Airline Tycoon 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Airline Tycoon 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Airline Tycoon 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Airline Tycoon 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game Tycoon 2, PC için geliştirilmiş bir ekonomik strateji oyunudur.
Micro Commandos, Economic War, Stardom: Your Quest for Fame veya Airline Tycoon Evolution gibi yapımlarla tanınan Monte Cristonun eğlenceli bir gerçek zamanlı stratejisidir.
PC, AND ve iOSta yayınlanan RollerCoaster Tycoon Classic, mobil cihazlar için ekonomik bir stratejidir.
Kendi havayollarımızı yönettiğimiz ve genel kalkınma politikalarından doğrudan sorumlu olduğumuz Screaming Gamesin (Operation Blockade veya Steel Tideın yazarları) kapsamlı bir ekonomik stratejisi.
Kuzey Afrika, Kazablanka 1942 Pilot ve maceracı Wayne Johnson, normal yük taşımacılığından silah kaçakçılığına ve içki kaçakçılığına kadar her şeyi üstlenerek uçağıyla geçimini sağlamayı başarır.
Yorumlar
Yorum ekle