Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mad Riders Türkçe yama

16.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mad Riders. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ASA.

Oyun için türkçe yama metni Mad Riders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Aşırı off-road yarış yarışmasının yürek hoplatan heyecanını hissedin! Mad Riders, Xbox LIVE Arcade ve Playstation Networkte yarış türü için yeni standartlar belirleyen adrenalin yüklü bir off-road arcade yarış oyunudur.

İndirme sayısı:
8843
Yayın yılı:
2012





Mad Riders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mad Riders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mad Riders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mad Riders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mad Riders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mad Riders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Super Night Riders, geçen yüzyılın 80li ve 90lı yıllarının başındaki klasiklerden esinlenen bir arcade yarış oyunudur.
The Lord of The Rings: Riders of Rohan, Turbine Entertainment tarafından geliştirilen popüler PC MMORPGnin dördüncü genişleme paketidir.
Sonic Team tarafından geliştirilen ve PlayStation 2 ve Wii için piyasaya sürülen Sonic Riders: Zero Gravity, 2006 yılında piyasaya sürülen Sonic Ridersın devamı niteliğindedir.
Street Riders, yasadışı sokak yarışları ve çatışmaların bir birleşimidir.
Pro Riders Snowboard: Extreme Edition, beyaz deliliğin hayranlarına adanmış arcade spor oyununun genişletilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle