Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Street Riders Türkçe yama

22.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Street Riders. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ENGiNE.

Oyun için türkçe yama metni Street Riders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Street Riders, yasadışı sokak yarışları ve çatışmaların bir birleşimidir. Oyun, Ubisoft firması için Virtuos Studiosta oluşturuldu. Bu ürün, 187 Ride or Dieda yer alan fikirler ve çözümler üzerine inşa edilmiştir (aslında bu, bu başlığın bir tür dönüştürülmesidir).

İndirme sayısı:
8761
Yayın yılı:
2006





Street Riders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Street Riders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Street Riders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Street Riders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Street Riders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Street Riders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Riders of the Dragoturkey, bir Fransız geliştirme şirketi olan Ankama Games tarafından oluşturulan MMORPG, Dofusun ilk resmi uzantısıdır.
The Lord of The Rings: Riders of Rohan, Turbine Entertainment tarafından geliştirilen popüler PC MMORPGnin dördüncü genişleme paketidir.
ATV Thunder: Ridge Riders, unvan araçlarını kullanma imkanı sunan bir oyundur.
Sonic Team tarafından geliştirilen ve PlayStation 2 ve Wii için piyasaya sürülen Sonic Riders: Zero Gravity, 2006 yılında piyasaya sürülen Sonic Ridersın devamı niteliğindedir.
Aşırı off-road yarış yarışmasının yürek hoplatan heyecanını hissedin!
Yorumlar
Yorum ekle