Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dofus: The Riders of the Dragoturkey Türkçe yama

09.08.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dofus: The Riders of the Dragoturkey! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama uCF.

Oyun için türkçe yama metni Dofus: The Riders of the Dragoturkey (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
The Riders of the Dragoturkey, bir Fransız geliştirme şirketi olan Ankama Games tarafından oluşturulan MMORPG, Dofusun ilk resmi uzantısıdır. Eklenti, yeni konumlar, "bağlar" kullanma yeteneği de dahil olmak üzere oyuna birçok yenilik getiriyor.

İndirme sayısı:
9609
Yayın yılı:
2006





Dofus: The Riders of the Dragoturkey oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dofus: The Riders of the Dragoturkey dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dofus: The Riders of the Dragoturkey klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dofus: The Riders of the Dragoturkey ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dofus: The Riders of the Dragoturkey oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dofus: The Riders of the Dragoturkey içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Lord of The Rings: Riders of Rohan, Turbine Entertainment tarafından geliştirilen popüler PC MMORPGnin dördüncü genişleme paketidir.
DOFUS, Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Rol Yapma Oyunudur (MMORPG). Amakna eyaletinde, Dofus adı verilen ejderha yumurtaları ve onlarla birlikte nüfusun yaşadığı sakin günlük yaşam ortadan kayboldu.
Concept Dofus-Arena, yalnızca çevrimiçi bir PvP video oyunudur. Yüzlerce farklı arenaya gidecek ve strateji anlayışınızı kullanarak kendinizi farklı kılmak için yoğun dövüşlerde diğer oyuncularla
ATV Thunder: Ridge Riders, unvan araçlarını kullanma imkanı sunan bir oyundur.
Street Riders, yasadışı sokak yarışları ve çatışmaların bir birleşimidir.
Yorumlar
Yorum ekle