Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Night Riders Türkçe yama

19.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Super Night Riders! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Super Night Riders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
Super Night Riders, geçen yüzyılın 80li ve 90lı yıllarının başındaki klasiklerden esinlenen bir arcade yarış oyunudur. Yapım, daha önce mobil cihazlarda ve PlayStation Vita mobil konsolunda yayınlanan Night Ridersın geliştirilmiş bir versiyonudur ve Fransadan tek kişilik, bağımsız bir stüdyo neko.

İndirme sayısı:
10887
Yayın yılı:
2016





Super Night Riders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Night Riders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Night Riders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Night Riders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Night Riders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Night Riders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Lord of The Rings: Riders of Rohan, Turbine Entertainment tarafından geliştirilen popüler PC MMORPGnin dördüncü genişleme paketidir.
Sonic Team tarafından geliştirilen ve PlayStation 2 ve Wii için piyasaya sürülen Sonic Riders: Zero Gravity, 2006 yılında piyasaya sürülen Sonic Ridersın devamı niteliğindedir.
Aşırı off-road yarış yarışmasının yürek hoplatan heyecanını hissedin!
Super Monday Night Combat oynaması ücretsiz, stratejik, çok oyunculu bir nişancı oyunu… ve geleceğin en popüler ölümcül sporu!
Pro Riders Snowboard: Extreme Edition, beyaz deliliğin hayranlarına adanmış arcade spor oyununun genişletilmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle