Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gears of War: Ultimate Edition Türkçe yama

17.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Gears of War: Ultimate Edition! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MTCT.

Oyun için türkçe yama metni Gears of War: Ultimate Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Gears of War: Ultimate Edition, Xboxa özel en popüler serilerden birini başlatan 2006dan kalma bir üçüncü şahıs nişancı oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.

İndirme sayısı:
9873
Yayın yılı:
2015





Gears of War: Ultimate Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gears of War: Ultimate Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gears of War: Ultimate Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gears of War: Ultimate Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gears of War: Ultimate Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gears of War: Ultimate Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adaletsizlik: Aramızdaki Tanrılar, bir Amerikan NeteherRealm Studios tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur.
Sniper Elite III: Ultimate Edition, 2005te Sniper Elite: Berlin 1945 tarafından başlatılan ve Rebellion tarafından geliştirilen popüler keskin nişancı atıcılarının üçüncü bölümünün eksiksiz bir
Control Ultimate Edition, Fin Remedy Entertainment stüdyosu, Alan Wakein yaratıcıları, Quantum Break ve kült Max Payne serisinin ilk iki bölümü tarafından Ağustos 2019da piyasaya sürülen bir TPP
AND, PC ve iOS için Guild of Dungeoneering, basit bir RPG ve bir kart oyununun benzersiz bir birleşimidir.
PC için Resident Evil 4 Ultimate HD Edition, Japonyadan Capcom tarafından geliştirilen efsanevi hayatta kalma korku serisinin dördüncü bölümünün yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle