Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Control Ultimate Edition Türkçe yama

22.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Control Ultimate Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ICU, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Control Ultimate Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Control Ultimate Edition, Fin Remedy Entertainment stüdyosu, Alan Wakein yaratıcıları, Quantum Break ve kült Max Payne serisinin ilk iki bölümü tarafından Ağustos 2019da piyasaya sürülen bir TPP aksiyon oyunu olan Controlün tam sürümüdür.

İndirme sayısı:
8827
Yayın yılı:
2020





Control Ultimate Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Control Ultimate Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Control Ultimate Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Control Ultimate Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Control Ultimate Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Control Ultimate Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Control: The Foundation, Ağustos 2019da piyasaya sürülen aksiyon macera oyunu Controlün ilk eklentisidir.
Sniper Elite III: Ultimate Edition, 2005te Sniper Elite: Berlin 1945 tarafından başlatılan ve Rebellion tarafından geliştirilen popüler keskin nişancı atıcılarının üçüncü bölümünün eksiksiz bir
Gears of War: Ultimate Edition, Xboxa özel en popüler serilerden birini başlatan 2006dan kalma bir üçüncü şahıs nişancı oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
AND, PC ve iOS için Guild of Dungeoneering, basit bir RPG ve bir kart oyununun benzersiz bir birleşimidir.
PC için Resident Evil 4 Ultimate HD Edition, Japonyadan Capcom tarafından geliştirilen efsanevi hayatta kalma korku serisinin dördüncü bölümünün yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle