Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Türkçe yama

06.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Adaletsizlik: Aramızdaki Tanrılar, bir Amerikan NeteherRealm Studios tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur. Geliştirici, kötüleşen franchisea yeni bir soluk getiren başarılı bir Mortal Kombat yeniden başlatmasıyla tanınıyor.

İndirme sayısı:
8881
Yayın yılı:
2013





Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sniper Elite III: Ultimate Edition, 2005te Sniper Elite: Berlin 1945 tarafından başlatılan ve Rebellion tarafından geliştirilen popüler keskin nişancı atıcılarının üçüncü bölümünün eksiksiz bir
Adaletsizlik: Aramızdaki Tanrılar, bir Amerikan NeteherRealm Studios tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur.
Gears of War: Ultimate Edition, Xboxa özel en popüler serilerden birini başlatan 2006dan kalma bir üçüncü şahıs nişancı oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
PS4, PC vb. için Injustice 2, en çok satan Mortal Kombat oyun serisinin yaratıcısı NetherRealm Studios tarafından geliştirilen, 2013 yılında piyasaya sürülen 2.
PC için Resident Evil 4 Ultimate HD Edition, Japonyadan Capcom tarafından geliştirilen efsanevi hayatta kalma korku serisinin dördüncü bölümünün yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle