Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine Türkçe yama

01.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama iOTA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
Aralık 1944, Alman Ordusu Karargahı son büyük taarruz emrini verdi: Ren Nehrini kollayın. Tanklar, hava savaşçıları ve bombardıman uçakları tarafından desteklenen binlerce asker, Ardennes ormanı çevresinde üç dramatik hafta boyunca savaştı, şimdi oynayabilirsiniz.

İndirme sayısı:
10114
Yayın yılı:
2009





World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World War II: General Commander Operation: Watch on the Rhine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps, oyuncuların animasyon dizisi Yo-Kai Watchın karakterlerini oynadığı eğlenceli bir RPG oyunudur.
22 Haziran 1941 sabahı saat 04:15te Alman bombardıman uçakları Sovyet hava limanlarına yıkıcı bir etkiyle saldırdı ve kod adı Barbarossa Operasyonu olan Sovyetler Birliğinin işgali başladı.
Watch Dogs Legion, 2014 yılında başlayan döngünün üçüncü bölümü olan açık dünyalı bir aksiyon oyunudur.
Yo-kai Watch World, Yo-kai Watch franchise dünyasında geçen ve açıkça Pokemon GOdan ilham alan mobil cihazlar için bir keşif RPGsidir.
General Patton ve Montgomeryden daha iyisini yapabilir misin? Sicilyanın işgalini detaylandıran dokuz görevle Husky Operasyonunda Avrupanın yumuşak karnına yapılan saldırıyı açın.
Yorumlar
Yorum ekle