Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

D-Day Türkçe yama

09.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız D-Day. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni D-Day (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
İnişler başlasın! D-Day, oyuncuları Avrupayı kurtarmak için son hamlede İkinci Dünya Savaşı Müttefik kuvvetlerinin rolüne sokuyor. Tek oyuncu modunda üç kampanya ve 12 görev boyunca D-Day, oyuncuları savaşa asker hazırlamaya, savaş stratejileri oluşturmaya ve savaş zamanı tarihinin en büyük askeri istilalarından birini gerçekleştirmeye davet ediyor.

İndirme sayısı:
10227
Yayın yılı:
2004





D-Day oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) D-Day dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales D-Day klasörüne koyun.

3. Türkçe yama D-Day ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


D-Day oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve D-Day içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark Sector, oyuncuları, ölümcül bir Soğuk Savaş sırrını saklayan yıkımın eşiğinde bir Doğu Avrupa şehri olan Lasriaya tehlikeli bir görevle gönderilen gizli bir ajan olan Hayden Tenno rolüne sokuyor.
Teröre karşı savaş büyük. Terör örgütleri dünya çapında yayıldı ve özgür dünyanın liderleri, terörist tehditlerin işaretinde aşırı önlemlerle saldırmak için küresel bir terörle mücadele görev gücü
İkinci Dünya Savaşı tüm Avrupayı kasıp kavuruyor. Wolfenstein Kalesi, Reich ordusu tarafından işgal edildi ve savaş cephesi karargahına dönüştürüldü.
İkinci Dünya Savaşı, dünya tarihinin en büyük silahlı çatışmasıydı.
Nival Interactivein popüler 2. Dünya Savaşı Gerçek Zamanlı Strateji oyunu BLITZKRIEG için bir Kampanya Genişletme paketi.
Yorumlar
Yorum ekle