Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Sector Türkçe yama

05.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dark Sector. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dark Sector (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Dark Sector, oyuncuları, ölümcül bir Soğuk Savaş sırrını saklayan yıkımın eşiğinde bir Doğu Avrupa şehri olan Lasriaya tehlikeli bir görevle gönderilen gizli bir ajan olan Hayden Tenno rolüne sokuyor.

İndirme sayısı:
8114
Yayın yılı:
2008





Dark Sector oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Sector dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Sector klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Sector ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Sector oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Sector içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lost Sector Online, taktiksel sıra tabanlı oyunlar ve gerçek zamanlı MMORPG unsurlarını birleştiren, oynaması ücretsiz bir MMO strateji oyunudur.
Yaratıcıların açıkça S.T.A.L.K.E.R serisinden ilham aldığı birinci şahıs nişancı.
7. Sektör, macera ve platform oyunlarının sınırında bir yapım. Başlık, bağımsız bir geliştirici Sergei Noskov tarafından geliştirilmiştir.
StarDrive 2: Sector Zero, Nisan 2015ten itibaren StarDrive 2 strateji oyununun ilk uzantısıdır.
İkiz Sektörün hikayesi kıyamet sonrası bir gelecekte, insanlığın kalıntılarının, gezegen yeniden yaşanabilir hale gelene kadar, kirlenmiş dünya yüzeyinin altındaki kriyojenik odalarda yapay uykuya
Yorumlar
Yorum ekle