Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

StarDrive 2: Sector Zero Türkçe yama

07.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız StarDrive 2: Sector Zero. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GEAR, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni StarDrive 2: Sector Zero (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
StarDrive 2: Sector Zero, Nisan 2015ten itibaren StarDrive 2 strateji oyununun ilk uzantısıdır. Bu eklenti, StarDriveın ilk bölümünden bilinen Zero Sum Games stüdyosu tarafından oluşturulmuştur.

İndirme sayısı:
10085
Yayın yılı:
2016





StarDrive 2: Sector Zero oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) StarDrive 2: Sector Zero dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales StarDrive 2: Sector Zero klasörüne koyun.

3. Türkçe yama StarDrive 2: Sector Zero ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


StarDrive 2: Sector Zero oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve StarDrive 2: Sector Zero içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lost Sector Online, taktiksel sıra tabanlı oyunlar ve gerçek zamanlı MMORPG unsurlarını birleştiren, oynaması ücretsiz bir MMO strateji oyunudur.
Dark Sector, oyuncuları, ölümcül bir Soğuk Savaş sırrını saklayan yıkımın eşiğinde bir Doğu Avrupa şehri olan Lasriaya tehlikeli bir görevle gönderilen gizli bir ajan olan Hayden Tenno rolüne sokuyor.
Yaratıcıların açıkça S.T.A.L.K.E.R serisinden ilham aldığı birinci şahıs nişancı.
7. Sektör, macera ve platform oyunlarının sınırında bir yapım. Başlık, bağımsız bir geliştirici Sergei Noskov tarafından geliştirilmiştir.
StarDrive, amacın bir uzay imparatorluğu kurmak olduğu bir 4X Aksiyon-Strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle