Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scribblenauts Remix Türkçe yama

17.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Scribblenauts Remix. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Scribblenauts Remix (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Scribblenauts Remix, Nintendo DSden çok orijinal bir mantık oyununun özel bir sürümüdür. 5TH Cell stüdyosu tarafından geliştirilen başlık, 2009daki orijinal içeriği ve bir yıl sonra piyasaya sürülen devam filmi Super Scribblenautsu birleştiriyor.

İndirme sayısı:
9203
Yayın yılı:
2011





Scribblenauts Remix oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scribblenauts Remix dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scribblenauts Remix klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scribblenauts Remix ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scribblenauts Remix oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scribblenauts Remix içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
5TH Cell, Nintendo DS için bu çığır açan, orijinal IPde tüm geçmişlerden oyuncuları hayal güçlerini ve zekalarını kullanmaya davet ediyor!
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, bir başka yenilenmiş Kingdom Hearts oyunu setidir.
Ödüllü bulmaca oyunu Scribblenautsun bu devamında aksiyon devam ediyor.
Scribblenauts Unmasked-a DC Comics Adventureda Maxwell, DC Comics Universede düzeni yeniden sağlamak için Batman, Superman ve Justice Leaguein geri kalanıyla birleşiyor!
Scribblenauts Mega Pack, iki Scribblenauts oyununun bir derlemesidir: Scribblenauts Unlimited ve Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure.
Yorumlar
Yorum ekle