Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scribblenauts Türkçe yama

11.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Scribblenauts. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir uCF, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Scribblenauts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: uCF
Oyun açıklaması:
5TH Cell, Nintendo DS için bu çığır açan, orijinal IPde tüm geçmişlerden oyuncuları hayal güçlerini ve zekalarını kullanmaya davet ediyor!

İndirme sayısı:
9554
Yayın yılı:
2009





Scribblenauts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scribblenauts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scribblenauts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scribblenauts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scribblenauts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scribblenauts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ödüllü bulmaca oyunu Scribblenautsun bu devamında aksiyon devam ediyor.
Scribblenauts Unmasked-a DC Comics Adventureda Maxwell, DC Comics Universede düzeni yeniden sağlamak için Batman, Superman ve Justice Leaguein geri kalanıyla birleşiyor!
AND ve iOSta yayınlanan Scribblenauts Remix, Nintendo DSden çok orijinal bir mantık oyununun özel bir sürümüdür.
Next Up Hero, Scribblenauts, Locks Quest ve Drawn to Life gibi oyunlar üzerinde çalıştığı bilinen Joe Tringali tarafından oluşturulan bir ekip olan Digital Continue tarafından geliştirilen orijinal
Scribblenauts Mega Pack, iki Scribblenauts oyununun bir derlemesidir: Scribblenauts Unlimited ve Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure.
Yorumlar
Yorum ekle