Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Scribblenauts Türkçe yama

02.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Super Scribblenauts. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama KaSS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Super Scribblenauts (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Ödüllü bulmaca oyunu Scribblenautsun bu devamında aksiyon devam ediyor. Dokunmatik ekranı kullanarak, aklınıza gelebilecek herhangi bir nesneyi yazıp hayata geçirerek Maxwellin her seviyedeki "yıldızı" toplamasına yardımcı olun.

İndirme sayısı:
10859
Yayın yılı:
2010





Super Scribblenauts oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Scribblenauts dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Scribblenauts klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Scribblenauts ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Scribblenauts oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Scribblenauts içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
5TH Cell, Nintendo DS için bu çığır açan, orijinal IPde tüm geçmişlerden oyuncuları hayal güçlerini ve zekalarını kullanmaya davet ediyor!
Scribblenauts Unmasked-a DC Comics Adventureda Maxwell, DC Comics Universede düzeni yeniden sağlamak için Batman, Superman ve Justice Leaguein geri kalanıyla birleşiyor!
AND ve iOSta yayınlanan Scribblenauts Remix, Nintendo DSden çok orijinal bir mantık oyununun özel bir sürümüdür.
Türü belirleyen Nintendo 64 klasiği Super Mario 64, yeni taşınabilir sistemin çift ekranı, dokunmatik ekranı ve kablosuz çok oyunculu özelliğinden tam olarak yararlanan yepyeni özelliklerle Nintendo
Scribblenauts Mega Pack, iki Scribblenauts oyununun bir derlemesidir: Scribblenauts Unlimited ve Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure.
Yorumlar
Yorum ekle