Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Liath: World Spiral Türkçe yama

19.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Liath: World Spiral. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama MAZE.

Oyun için türkçe yama metni Liath: World Spiral (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Ormanlar ve yüksek dağlarla dış dünyadan ayrılmış, ulaşılmaz Azertus diyarında geçen fantastik bir macera oyunu. Ayrıca bu topraklarda zaman farklı işliyor ve bu topraklara atılan sürekli bir lanetin yan etkilerinden biri de bu.

İndirme sayısı:
10585
Yayın yılı:
1999





Liath: World Spiral oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Liath: World Spiral dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Liath: World Spiral klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Liath: World Spiral ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Liath: World Spiral oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Liath: World Spiral içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jurassic World: AND ve iOS için Oyun, Jurassic World filminden önce yayınlanan Jurassic Park lisansına dayalı, oynaması ücretsiz bir strateji oyunudur.
çöktün. mahsur kaldın. Ama sen yalnız değilsin. Spiral Şövalyeler yabancı bir dünyada uyandılar.
Downward Spiral: Horus Station, 3rd Eye Studios tarafından geliştirilen bir oyundur.
"The Cube: Just One Fix", Rzeszow Bilgisayar Laboratuvarı "Avalon"da yaratılan ve her ikisi de bu şirket tarafından yayınlanan "Reah", "Schizm" veya "Liath" gibi maceraları tercih eden oyuncular
AND ve iOS için The East New World, gang du studiodan RPG öğeleri içeren bir aksiyon platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle