Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kostucha: Just One Fix Türkçe yama

18.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kostucha: Just One Fix. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama PARADOX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Kostucha: Just One Fix (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
"The Cube: Just One Fix", Rzeszow Bilgisayar Laboratuvarı "Avalon"da yaratılan ve her ikisi de bu şirket tarafından yayınlanan "Reah", "Schizm" veya "Liath" gibi maceraları tercih eden oyuncular tarafından bilinen bir arcade/platform oyunudur.

İndirme sayısı:
8820
Yayın yılı:
2003





Kostucha: Just One Fix oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kostucha: Just One Fix dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kostucha: Just One Fix klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kostucha: Just One Fix ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kostucha: Just One Fix oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kostucha: Just One Fix içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Cube World, The Legend of Zelda, Secret of Mana, Landstalker veya Monster Hunter gibi türün Japon temsilcilerinden ilham alan klasik oyun mekaniğini ve dinamik, Minecraft stilini birleştiren
Sugar Cube : Bittersweet Factory, bir küp şekerin hikayesini sunan 2D bir platform oyunudur.
Avalon Bilgisayar Laboratuvarı, Polonyada oyun üretiminin öncülerinden biri olarak kabul edilir.
PC, iOS ve AND için Rusty Lake Hotel, Cube Escape Harveys Box, Cube Escape Arles, Cube Escape The Lake veya Cube Escape Case 23 gibi projelerle tanınan Rusty Lake stüdyosu tarafından geliştirilen bir
Siege of Avalon, Digital Tome tarafından geliştirilen bir cRPGdir. Aksiyon, sihirle dolu bir fantezi dünyasında gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle